2015. március 4., szerda

Csirke brassói római tálban recept

Csirke brassói recept

Csirke brassói
Csirke brassói római tálban

Csirke brassói római tálban

Csirke brassói hozzávalók:

5 db egész csirkecomb
1,5 kg burgonya
3-4 gerezd fokhagyma
bors
petrezselyem
ételízesítő
olíva olaj

A csirke combokat  kifilézzük, felkockázzuk. Rátesszük a zúzott fokhagymát, a fűszereket és meglocsoljuk olíva olajjal. Állni hagyjuk amíg a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Római tálba tesszük a burgonyát és a húst. Összekeverjük, lefedjük és 180 C-os sütőbe tesszük. Kb. 60 percig sütjük, utána fedő nélkül még pirítjuk egy picit.
Elkészült a csirke brassói.