Hozzávalók:
50 dkg darált hús (én pulykából csinálom)
1 nagyobb fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 csomag Iglo krémes parajpüré
1 csomag lasagne tészta
30-40 dkg reszelt sajt
olaj
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Beletesszük a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük. Amikor a hús megpirult hozzáadjuk a spenótot. Folyamatos kavargatás mellett összeforraljuk.
Közben a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Egy jénai tálba pici olajat öntünk, beleteszünk egy sor lasagne tésztát, rá egy réteget a spenótos darált húsból, rá jön a reszelt sajt. Aztán újra tészta, hús, sajt. Addig amíg el nem fogynak a hozzávalók. Betesszük a sütőbe és addig sütjük amíg a sajt meg nem pirul a tetején.
Ha tetszett a recept kérlek támogass egy 👍-al és egy megosztással!