HOZZÁVALÓK
40 dkg liszt
20 dkg cukor
1 csomag sütőpor
2 tojás
1 citrom reszelt héja és leve
25 dkg margarin
porcukor
lekvár
vanilia rúd vagy aroma
ELKÉSZÍTÉS
A lisztet a cukorral, a margarinnal, a sütőporral, a tojással, a reszelt citromhéjjal és a levével, a vanilíarúd kikapart belsejével vagy a vanília aromával összedolgozzuk. 4 cipót formázunk, majd egyesével kinyújtjuk kb. fél centi vastagra. Linzerformával (virág, csillag, karika) kiszúrjuk, ügyelve, hogy annyi legyen az alja amennyi a lyukas teteje.
40 dkg liszt
20 dkg cukor
1 csomag sütőpor
2 tojás
1 citrom reszelt héja és leve
25 dkg margarin
porcukor
lekvár
vanilia rúd vagy aroma
ELKÉSZÍTÉS
10-15 perc alatt kisütjük előmelegített sütőben, a tetejét forrón porcukrozzuk, majd az aljára kanalazott lekvárral összeragasztjuk.