Hozzávalók:
-Fél kg sovány marhahús(comb)
-Negyed kg zsírszegény túró
-Két nagyobb fej csiperke gomba
-2 tojás
-vöröshagyma
-fokhagyma
-fűszerek(bors,ételízesítő)
-kevés zabkorpa
Elkészítése:
A marhahúst,a túrót és a 2 tojást össze keverjük az apróra vágott gombával megpirított hagymákkal,fűszerezzük.
Ha túl lágy lesz a masszánk,keverjünk hozzá kevés zabkorpát.
Jól gyúrjuk össze a hozzávalókat és formázzunk kis golyócskákat.
Egy nagy tepsibe tegyünk sütőpapírt, a golyókat helyezzük bele-majd mehet a sütőbe! 180 fokon k.b.40-50 alatt megsül!
Köretként lehet hozzá salátákat,zöldségeket tálalni!
Jó étvágyat!
-Fél kg sovány marhahús(comb)
-Negyed kg zsírszegény túró
-Két nagyobb fej csiperke gomba
-2 tojás
-vöröshagyma
-fokhagyma
-fűszerek(bors,ételízesítő)
-kevés zabkorpa
Elkészítése:
A marhahúst,a túrót és a 2 tojást össze keverjük az apróra vágott gombával megpirított hagymákkal,fűszerezzük.
Ha túl lágy lesz a masszánk,keverjünk hozzá kevés zabkorpát.
Jól gyúrjuk össze a hozzávalókat és formázzunk kis golyócskákat.
Egy nagy tepsibe tegyünk sütőpapírt, a golyókat helyezzük bele-majd mehet a sütőbe! 180 fokon k.b.40-50 alatt megsül!
Köretként lehet hozzá salátákat,zöldségeket tálalni!
Jó étvágyat!